LLOGUER

Esports Rossell ofereix la possibilitat de llogar el seu material a través de la pàgina web www.esportsrossell.com i recollir-lo a la seva botiga física amb les dades de contacte següents i situada a:

Av. del Ravell, 34,

AD400 La Massana, Andorra

També a Pal o Arinsal.
Telèfon: +376 837 056
esportsrossell@andorra.ad

La reserva del lloguer del material d’esquí i snowboard que es presenta a la web suposa acceptar les condicions generals que s’indiquen a continuació i que són les vigents durant la data de la reserva.

Lloguer del material

El material que s’ofereix en aquesta web és el mateix que s’ofereix a la botiga física. Els preus varien en funció del material escollit així com dels dies i número de persones. El preu de la reserva del lloguer a través de la web és inferior al de la botiga física.

Procés de la reserva del material

Per llogar el material d’esquí o snowboard cal clicar a la pestanya ‘LLOGUER DE MATERIAL’ del menú superior de la web o accedir-hi a través d’altres enllaços que ofereix la web. Un cop a la pàgina de lloguer cal seleccionar el producte que es vol llogar i, posteriorment, per quants dies. Els preus canviaran automàticament a mesura que es canviï de dia, pack, producte, etc. Seguidament, emplenar les dades personals i confirmar.

Forma de pagament

El pagament es farà a la botiga física d’Esports Rossell.

Contracte del lloguer

La reserva del lloguer serà efectiva a partir del moment que s’hagi fet el cobrament estipulat a Esports Rossell.

Durada del lloguer

La durada del lloguer vindrà indicada en la reserva. El material ha de ser retornat, en el mateix estat, al final de l’últim dia de lloguer. Per a cada reserva es demanarà la presentació d’un document nacional d’identitat. Als menors de 12 anys també es demanar un document d’identitat per verificar-ne l’edat. Durant el lloguer, el client serà el responsable del material, des de que el recull fins al seu retorn.

L’ús del material

El material llogat és personal i intransferible. L’arrendatari està obligat a utilitzar, mantenir i conservar amb diligència l’equip i fer-ne l’ús pel qual està destinat. L’arrendatari reconeix que ha examinat prèviament l’equip entregat i reconeix que està en bon estat i llest per a ser utilitzat. El mal ús de l’equip llogat comportarà una sanció equivalent al cost de la reparació. L’entrega d’un equip diferent a l’entregat a l’inici comportarà el pagament de
l’equip nou. Queda totalment prohibit al client modificar el reglatge de les fixacions.

 

COMPRA

Procés de compra

Per comprar roba o material a la botiga online d’Esports Rossell, cal clicar a la pestanya ‘VENDA DE MATERIAL’ del menú superior de la web o accedir-hi a través d’altres enllaços que ofereix la web. Un cop a la pàgina de venda, cal seleccionar el producte i continuar el procés de compra emplenant el formulari amb les dades personals. Es rebrà un e-mail per posar-se en contacte amb el servei d’atenció personalitzada d’Esports Rossell on es detallaran les característiques del producte, com seria el cas de la talla, i s’informarà al/la comprador/a sobre com realitzar la transferència.

Despeses d’enviament

A Andorra, l’enviament és gratuït. Per a enviaments a punts fora d’Andorra cal consultar el preu. El cost es comunicarà mitjançant una trucada o e-mail amb el responsable de la botiga Esports Rossell.

 

Protecció Dades Personals

En aquest lloc web no es recull cap dada personal sense el consentiment del client. Les dades personals que el client facilita no se cedeixen ni es venen a tercers. Les dades que se sol·liciten són les estrictament necessàries i imprescindibles per a poder proporcionar una resposta o una prestació de servei al client. Aquestes dades poden ser utilitzades només per Esports Rossell per fins comercials com l’enviament d’ofertes puntuals, a través de correu electrònic, i que poden ser d’interès per al client.

Drets de l’usuari

Les dades personals recollides en aquesta Web es tractaran única i exclusivament amb la finalitat descrita en la Protecció de dades personals i no s’utilitzaran per a cap altra finalitat. En qualsevol moment els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, oposició, correcció i supressió de les seves dades de caràcter personal. Aquests drets els pot exercir l’usuari davant del responsable del tractament de les dades, mitjançant una sol·licitud per carta o correu electrònic al domicili social de l’empresa:

Av. del Ravell, 34,

AD400 La Massana, Andorra
Telèfon: +376 837 056
esportsrossell@andorra.ad

 

Esports Rossell

Esports Rossell- Lluis Rossell

NRT-F011817-D

Av. del Ravell, 34,

AD400 La Massana, Andorra
Telèfon: +376 837 056
esportsrossell@andorra.ad

 

Esports Rossell es reserva el dret en tot moment de modificar les dades de la pàgina web mitjançant l’actualització de la mateixa. Esports Rossell no podrà ser considerada responsable per qualsevol dany, directa o indirectament, que resulti d’alguna informació de continguts a la web. L’usuari es compromet a no utilitzar en aquesta pàgina web, informació que pugui comportar responsabilitat civil o penal, i es compromet així mateix a no difondre a través de la pàgina web informació il•legal, contrària a l’ordre públic o difamatòria.